Gisteren, 30 december, waren de laatste twee shows van de 42ste editie van het Kerst Circus Ahoy. Het Kerst Circus Ahoy is een van de grootste circussen van Europa tijdens de kerst periode.

Dez heeft samen met zijn collega’s van Urban e-Motion 10 dagen lang het Kerst Circus mogen openen. Zij hadden de eer om de piste te mogen delen met diverse circustalenten zoals Troupe Beijing, Azzario Sisters, Wolfgang Lauenburger, Don Christiaan en nog vele andere.

Uiteindelijk hebben ruim 42.000 mensen dit jaar het Kerst Circus Ahoy bezocht. Voor Dez was het een geweldige ervaring en hij had er het volgende over te zeggen “Het is geweldig om elke keer voor een enthousiast publiek jouw passie te mogen laten zien”.

Urban e-Motion was de enige act van Nederlandse bodem en daar werd dan ook veel media aandacht aanbesteed. Zo had het Jeugd Journaal een kort item over hen gemaakt en stonden ze met een prachtige foto in de Telegraaf.

Voor volgend jaar staan al weer diverse optredens gepland en wij hopen dat er veel leuke opdrachten zullen voortvloeien naar aanleiding van het Kerst Circus.